E-Posta: Sifre: Ana Sayfa | Bize Ulaşın | Favorilerime Ekle | Giriş Sayfam Yap
Beni Hatırla:  ?  Şifremi unuttum »  Üye olmak istiyorum » Hakkımızda »   Haberler »   Reklam »   Sıkça Sorulan Sorular »  

A'dan Z'ye Gümrük Firmaları
TURUNCU GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD. ŞTİ.
Adres: Merkez Mahallesi Dereboyu Caddesi No:54 Kat:7 Halkalı - 34303 İstanbul
Telefon: (212)-696 25 24
Faks: (212)-696 27 95
Web Adres: www.turuncugumruk.com.tr
Eposta: info@turuncugumruk.com.tr
Turuncu Hakkında
TURUNCU Gümrük Müşavirliği 2007 yılı başında TNT Global Ekspres ve Uluslararası Toplu Dağıtım firmasının gümrük işlemlerindeki tek çözüm ortağı olarak kurulmuştur. Ancak organizasyonumuzun geçmişi çok daha eskilere dayanmaktadır. 1977 yılında Sayar Gümrükleme adıyla Cevat Sayar tarafından ve 1987 yılında Efes Gümrükleme adıyla Metin Korkmaz tarafından kurulan iki farklı gümrük müşavirliği firması 1999 yılı sonuna kadar sektörde bireysel başarılara imza atmışlar, ve 1999 yılı sonunda birleşme kararı alarak SayarEfes Gümrük Müşavirliği firmasını kurmuşlardır.

Gelişen çağı yakalamak değil önünde gitmeyi ilke edinmiş kurucularımız, oluşturdukları ekipleri ve teknolojiye yatırımları ile müşterilerimize en hızlı ve kaliteli hizmeti sunmayı hedeflemişlerdir.

Turuncu Gümrük Müşavirliği olarak görüşümüz gümrük müşavirliği mesleğinin artık sadece ürünlerin gümrük işlemleri ile sınırlı olmaması şeklindedir. Aynı zamanda müşterilerimizin gereğinde hukuk danışmanı, mali danışmanı ve yol göstericisi olmak ana hedefimizdir. Gümrüklerin 1996 yılında bilgisayar ortamına geçmesi, mesleğimizin ve çalışanların profilini değiştirmiş ve firmamız bu yeniliği yakinen takip ederek bilgisayar ortamında çalışmaya başlamıştır. Aynı zamanda şirketimiz Interaktif Gümrükleme ve Dijital Arşiv sistemlerini bünyesine adapte eden ilk gümrük müşavirliği firmasıdır. Bu sistemler sayesinde müşterilerimiz ofislerinden kendilerine ait kullanıcı adları ve şifreleri ile sisteme giriş yapıp evraklarının hangi aşamada olduğunu görebilir. Ayrıca işlemi biten dosyalara ait evrakların fotokopilerine ulaşabilirler.

Kaliteye ve müşteri memnuniyetine herşeyden daha çok önem veren şirketimiz hizmet kalitesini ISO 9001: 2000 Kalite Yönetimi sistemi Belgesi ile belgelemiş ve sürekli kendini yeniler dinamik bir yapı içerisinde, konularında uzman personeli ile müşterilerine ithalat ve ihracat gümrükleme işlemlerinde hizmet vermeye devam etmektedir. Şirketimiz malın her türlü gümrükleme hizmeti dışında dış ticaret danışmanlık hizmetini de vermekte ve mevzuat konusunda değerli müşterilerine bilgiler aktarmaktadır. Aynı zamanda 2008 yılı başında aldığı OHSAS 18001 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ belgesi ve ISO 14001 ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMİ belgesi ile sektörde bu belgeleri alarak kalite politikasını geliştiren İLK VE TEK FİRMA olma özelliğine sahiptir.

Turuncu Gümrük Müşavirliği sahip olduğu kurye hizmetleri ve araç filosu ile müşterilerinden gelen talepler doğrultusunda görevlileri, en kısa süre içinde talep edilen yerlere ulaştırmaktadır.

Biz, Turuncu Gümrük Müşavirliği olarak işlemlerinizin hızlı, kaliteli ve sistemli olması için çalışmaktayız ve çalışmaya devam edeceğiz. Yaşanan bürokrasiyi siz müşterilerimize ne kadar az yansıtırsak o kadar nitelikli hizmet verileceğinin bilinciyle hareket etmekteyiz. Sizler ve bizler Lojistik dünyasına dahil olan bir grup olarak, zamanın değerini ve bu zamanın en verimli şekilde kullanabilmenin yolunun ise sistem ve teknolojinin birleşimi ile yapılabileceğini de biliyoruz.
Yukarı
Sayfa içi arama:?

G.T.İ.P. NO ARAMA ?
Aramak istediğiniz G.T.İ.P.'in tamamını ya da bir kısmını arama kutusuna yazın.
SÖZCÜK ARAMA ?
Tarife Cetveli'ndeki tanımlarda aramak istediğiniz sözcüklerin tamamını ya da bir kısmını arama kutusuna yazın.
DÖVİZ KURLARI
Kur Tarihi: 04/01/2024
Cinsi Alış Satış
TCMB Kurları 
Döviz Arşivi İçin Tıklayın  
Gümrük Firmaları Kataloğu
GümrükMevzuat.Com Gümrük Firmaları Kataloğuna üye Gümrük Müşavirliği firmalarına ulaşmak için tıklayın »
Faydalı Linkler
Gümrük ve dış ticaretle ilgili web adreslerine ulaşmak için tıklayın »
© Copyright 2000
Bu sitenin İçerik Bilgileri Evrim Bilgisayar
Tasarım ve Veritabanı Uygulamaları [Cin.Net] tarafından güncellenmektedir.