Bu içerik için Flash Player yüklemelisiniz
E-Posta: Sifre: Ana Sayfa | Bize Ulaşın | Favorilerime Ekle | Giriş Sayfam Yap
Beni Hatırla:  ?  Şifremi unuttum »  Üye olmak istiyorum » Hakkımızda »   Haberler »   Reklam »   Sıkça Sorulan Sorular »  

A'dan Z'ye Gümrük Firmaları
AYAN GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD. ŞTİ.
Adres: Tersane Cad. Tiryakioğlu Han No:6/7 Karaköy İstanbul
Telefon: (212)-297 10 72 (pbx)
Faks: (212)-297 09 92
Web Adres: www.ayangumrukleme.com
Eposta: ayan@ayangumrukleme.com
Sınırların Aşıldığı An...
Gümrükleme firmamız 95 yıllından bu yana bilfiil gümrük camiasının içinde bulunan Savaş AYAN tarafından AYAN GÜMRÜKLEME unvanı ile kurulmuş bir aile şirketidir.
Günbegün gelişmekte olan teknolojinin getirisindeki değişim ve yeniliğe açık olan şirketimiz; İSTANBUL’DAKİ tüm gümrük sahalarında oluşturduğu bir şef olmak üzere beşer kişilik saha kadrosuyla, geniş uzman ve profesyonel ofis kadrosu, kararlı yöneticileri ve sahip olduğu ekipmanlar la, zamanın sektördeki öneminden yola çıkarak edindiği araçlarla sektörün liderleri arasındadır. Gümrüklerle online işlem olanağını sunan Edi programıyla otomasyona dahil olan tüm gümrüklerde tescil işlemlerini ofisten uygulayan firmamız ihracatta da e-birlik sistemine geçişi gerçekleştirerek zaman kaybını minimuma indirmiştir.

Firmamız İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği üyesi olup, mesleki açıdan etik değerlere ve prensiplere bağlı kalmayı ilke edinmiştir.

Büyüme stratejisini mutlak müşteri memnuniyeti ve profesyonel hizmete yoğunlaştırmış olan firmamız ihtiyaçlarınız doğrultusunda alışagelmiş iş yönetimi ve uygulamalarını sorgulayan zihniyeti ile en iyi olma yolunda sizlere en kaliteli hizmeti vermek adına sorumluluğun sınırlarını genişletmeyi misyon edinmiştir.

Başta Elektrik-Elektronik olmak üzere Demir Çelik, Ambalaj San., Makine, Hırdavat, Medikal, Otomotiv, Kimyevi Maddeler ve birçok sektörün gümrük işlemlerinde başarısını ispatlamış olan firmamız uzman danışman kadrosuyla çıkma ihtimali olan tebliğ duyumlarında dahi, müşterilerini birebir haberdar etmeyi ve oluşabilecek sıkıntıların önüne geçmek adına gerekli çözüm arayışlarını sonuçlandırmayı kendine görev edinmiştir.




Saygılarımızla,

SAVAŞ AYAN
Yukarı
Sayfa içi arama:?

G.T.İ.P. NO ARAMA ?
Aramak istediğiniz G.T.İ.P.'in tamamını ya da bir kısmını arama kutusuna yazın.
SÖZCÜK ARAMA ?
Tarife Cetveli'ndeki tanımlarda aramak istediğiniz sözcüklerin tamamını ya da bir kısmını arama kutusuna yazın.
DÖVİZ KURLARI
Kur Tarihi: 04/01/2024
Cinsi Alış Satış
TCMB Kurları 
Döviz Arşivi İçin Tıklayın  
Gümrük Firmaları Kataloğu
GümrükMevzuat.Com Gümrük Firmaları Kataloğuna üye Gümrük Müşavirliği firmalarına ulaşmak için tıklayın »
Faydalı Linkler
Gümrük ve dış ticaretle ilgili web adreslerine ulaşmak için tıklayın »
© Copyright 2000
Bu sitenin İçerik Bilgileri Evrim Bilgisayar
Tasarım ve Veritabanı Uygulamaları [Cin.Net] tarafından güncellenmektedir.