E-Posta: Sifre: Ana Sayfa | Bize Ulaşın | Favorilerime Ekle | Giriş Sayfam Yap
Beni Hatırla:  ?  Şifremi unuttum »  Üye olmak istiyorum » Hakkımızda »   Haberler »   Reklam »   Sıkça Sorulan Sorular »  

A'dan Z'ye Gümrük Firmaları
EKİN GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ HİZMETLERİ LTD. ŞTİ.
Adres: Küçükbakkalköy Mah. Hal Yolu Cad. 1. Bayraktar Sokak No: 8 San Plaza Kat: 5 Kadıköy İstanbul
Telefon: (216)-469 78 00 pbx
Faks: (216)-469 78 08 / 09 / 11
Web Adres: www.ekingumruk.com
Eposta: info@ekingumruk.com
EKİN GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ
1991 yılında kurulan şirketimiz 17 yılı aşkın bir tecrübeye sahiptir.Şirketimiz, hizmet kalitesi ve dürüstlüğüyle müşterilerimizin zaman içinde güvenini kazanmış ve uzun vadeli perspektifler ortaya koymuştur.

Ekin Gümrük Müşavirliği 1991 yılından beri Türkiye’nin önde gelen sanayi, ticaret ve yatırım şirketlerine gümrük müşavirliği hizmeti vermektedir.Şirketimizin müşteri portföyü %80 sanayicilerden, %20 ise bu firmalara hammadde tedarik eden ithalatçılardan oluşmaktadır.Maden-metal asıl uzmanlık alanımız olup, otomotiv, beyaz eşya ve kimya sektörleri diğer yoğunlaştığımız alanlardır.

Şirketimizin vizyonu ve sunduğu hizmetlerin çeşitliliği, sanayici firmalarımızla çalışma oranını her yıl ortalama %15-20 oranında arttırmakta, sağlam ve istikrarlı bir büyümeye temel teşkil etmektedir.

40 kişilik deneyimli ve kendi alanında uzman bir ekibi sahip olup, bu kadroda 3 (A) karneli Gümrük Müşaviri, 10 (B) karneli Gümrük Müşavir Yardımcısı bulunmaktadır.Her bir müşavirimizin minimum 15’er yıllık müşavirlik deneyimleri bulunmaktadır.Operasyon bölümümüzde her firmaya özel nitelikli müşteri temsilcilerimiz çalışmaktadır.Şirketimiz ayrıca, 4 adet motorlu kurye ve 11 adet araç ile Avrupa ve Anadolu yakalarının tüm bölgeleri ile İzmit, Derince, Gebze, Tekirdağ ve Çerkezköy’de hizmet vermektedir.

Şirketimiz klasik gümrükleme hizmet anlayışının dışında farklılaşmayı hedeflemekte, bu bağlamda dış ticaret mevzuatındaki değişmeleri güncel olarak (gerektiğinde yorum ve açıklamaları ile birlikte) müşterilerine iletmektedir.

Öte yandan müşterilerimizin talepleri doğrultusunda, Dahilde İşleme İzin Belgesi/İzni, yatırım teşvik, antrepo hizmetleri, ön tahlil raporlarının alınması ve gümrük/dış ticaretle ilgili tüm konularda müşavirlik hizmeti sunmaktadır.

Ayrıca, sektörde bir elin parmakları kadar firmanın vermekte olduğu bir hizmet olan WebGümrük hizmetini de müşterileriyle paylaşmaktadır.Bu sistemde, müşterilerimiz online ve gerçek zamanlı iş takibi yapabilmekte, gümrük işlemlerinin tüm aşamasını net olarak izleyebilmekte ve cari bilgilerini evrakların kendilerine gelmesini beklemeden görebilmektedirler.

Şirketimiz, gelişen iş hacmi doğrultusunda Derince, Gebze, Çerkezköy ve Tekirdağ şubelerini faaliyete geçirmiştir. Ayrıca Mersin, Eskişehir, İzmir şubelerini ve Çerkezköy Genel Antrepo’sunu 2008 yılı sonuna kadar faaliyete geçirmeyi hedeflemektedir.
Yukarı
Sayfa içi arama:?

G.T.İ.P. NO ARAMA ?
Aramak istediğiniz G.T.İ.P.'in tamamını ya da bir kısmını arama kutusuna yazın.
SÖZCÜK ARAMA ?
Tarife Cetveli'ndeki tanımlarda aramak istediğiniz sözcüklerin tamamını ya da bir kısmını arama kutusuna yazın.
DÖVİZ KURLARI
Kur Tarihi: 04/01/2024
Cinsi Alış Satış
TCMB Kurları 
Döviz Arşivi İçin Tıklayın  
Gümrük Firmaları Kataloğu
GümrükMevzuat.Com Gümrük Firmaları Kataloğuna üye Gümrük Müşavirliği firmalarına ulaşmak için tıklayın »
Faydalı Linkler
Gümrük ve dış ticaretle ilgili web adreslerine ulaşmak için tıklayın »
© Copyright 2000
Bu sitenin İçerik Bilgileri Evrim Bilgisayar
Tasarım ve Veritabanı Uygulamaları [Cin.Net] tarafından güncellenmektedir.