E-Posta: Sifre: Ana Sayfa | Bize Ulaşın | Favorilerime Ekle | Giriş Sayfam Yap
Beni Hatırla:  ?  Şifremi unuttum »  Üye olmak istiyorum » Hakkımızda »   Haberler »   Reklam »   Sıkça Sorulan Sorular »  

A'dan Z'ye Gümrük Firmaları
BİRİKİM GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD. ŞTİ.
Adres: Fevzi Çakmak Mah. Yıldırım Beyazıt Cad. No : 95/2 Yenibosna İstanbul
Telefon: (212)-452 20 24 (pbx)
Faks: (212)-452 20 42 - 82
Web Adres: www.birikim.biz.tr
Eposta: info@birikim.biz.tr
Hakkımızda
Başarılı eylemler gerçekleştirebilmek için, hiç bir şey kararlı bir zihin ve tükenmeyen bir enerjinin birleşiminden daha kullanışlı olamaz. (Henri Frederic Amiel)

2004 yılında bu cümleyi ilke edinerek kurmuş olduğumuz firmamız henüz birinci yılında beklentilerinde üzerinde bir performans göstermiş ve sektöründe hak ettiğini düşündüğümüz yerini almıştır.



Kısa sürede ulaşılan bu başarı bizler için itici bir güç oluşturmuş prensiplerimizden ve kararlılığımızdan ödün vermeden işimize daha fazla yatırım yapma konusunda bizleri teşvik etmiştir.


Genel manada 90' lı yıllarla birlikte dünyanın hemen her yerinde başlayan değişimin gerçek sebebi küreselleşmedir. Kalite, fiyatlandırma, servis ve dizayn için global standartları yakalamak artık tüm iş kolları için olmazsa olmaz bir hal almıştır. Teknolojide yaşanan baş döndürücü gelişmeler, sonsuz olan insan ihtiyaçlarının her geçen gün artarak farklılıklar göstermesi her alanda değişimi mecbur kılmaktadır.


Özellikle hizmet sektöründe klasik yaklaşımların,eski alışkanlıkların verimi artırmadığı hatta kalite düşüklüğüne sebebiyet verdiği kanıtlanmış bir gerçektir. Her alanda olduğu gibi hizmet sektöründe de hizmetin sunuluş biçiminden tamamlanma sürecine kadar değişimi sağlayabilen,fark yaratabilen hizmet firmaları, müşterilerine en mükemmeli verebilme yolunda bir adım öne geçmektedir.

Bu bilinç ile hareket eden Birikim, artık klasik bir hal almış olan gümrükleme hizmetini değişime uğratıp çok farklı metodlarla ve müşterinin istediği standardlarda hizmeti müşterilerine sunmanın hazzını yaşarken müşterilerine de ayrıcalıklı olmanın mutluluğunu hissettirebilmektedir.

İşimizi severek ve heyecan duyarak yapıyoruz. Çünkü biliyoruz ki yapılırken heyecan duyulmayan şeyler başarılamaz...


Çok kısa bir sürede sektörün lider firması olacağımızdan şüphemiz yok. Çünkü biliyoruz ki insanoğlunun yapabilecekleri hayal ettikleri ile sınırlıdır...

Herkesten çok ama çok farklıyız,çok farklı bir hizmet veriyoruz. Çünkü biliyoruz ki hayattaki en eğlenceli şey başkalarının yapamazsın dedikleri şeyi yapmaktır...

Ve en son olarak;

İş hayatını seviyoruz çünkü rekabet var; çünkü kelimeler yerine yapılanlar ödüllendirilir. İş hayatını seviyoruz çünkü ciddiyet ister ve bügünün işiyle uğraşırken yarını düşünmemize fırsat vermez. İş hayatını seviyoruz çünkü düzeltmeye değil yapmaya çalışır; çünkü bencilcedir, iki yüzlülüğe ve duygusallığa yer yoktur. İş hayatını seviyoruz çünkü hatayı, uyuşukluğu verimsizliği cezalandırıp; elinden gelen herşeyi ortaya koyanları fazlasıyla ödüllendirir. ...yazı devam eder... Son olarak, iş hayatını seviyoruz çünkü hergün taze bir maceradır.
(Robert Hervey Cabell)

Birikim...



Yukarı
Sayfa içi arama:?

G.T.İ.P. NO ARAMA ?
Aramak istediğiniz G.T.İ.P.'in tamamını ya da bir kısmını arama kutusuna yazın.
SÖZCÜK ARAMA ?
Tarife Cetveli'ndeki tanımlarda aramak istediğiniz sözcüklerin tamamını ya da bir kısmını arama kutusuna yazın.
DÖVİZ KURLARI
Kur Tarihi: 04/01/2024
Cinsi Alış Satış
TCMB Kurları 
Döviz Arşivi İçin Tıklayın  
Gümrük Firmaları Kataloğu
GümrükMevzuat.Com Gümrük Firmaları Kataloğuna üye Gümrük Müşavirliği firmalarına ulaşmak için tıklayın »
Faydalı Linkler
Gümrük ve dış ticaretle ilgili web adreslerine ulaşmak için tıklayın »
© Copyright 2000
Bu sitenin İçerik Bilgileri Evrim Bilgisayar
Tasarım ve Veritabanı Uygulamaları [Cin.Net] tarafından güncellenmektedir.