Bu içerik için Flash Player yüklemelisiniz
E-Posta: Sifre: Ana Sayfa | Bize Ulaşın | Favorilerime Ekle | Giriş Sayfam Yap
Beni Hatırla:  ?  Şifremi unuttum »  Üye olmak istiyorum » Hakkımızda »   Haberler »   Reklam »   Sıkça Sorulan Sorular »  

A'dan Z'ye Gümrük Firmaları
LEAL GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD. ŞTİ.
Adres: Değirmen yolu No: 25 KAT: 6 Gülseren & Murat İş Merkezi, İçerenköy - Kadıköy /  İstanbul
Telefon: (216)-577 31 80 - 81
Faks: (216)-577 31 80 - 81
Web Adres: www..leal.com.tr
Eposta: info@leal.com.tr
HAKKIMIZDA
Şirketimiz " Gümrükleme Müşavirliği ve Dış Ticaret " konularında faaliyet göstermek üzere 1970 yılında şahıs firması olarak kurulmuş 1990 yılından itibaren ise LEAL İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ adı altında faaliyetlerini sürdürmeye devam etmiş, 2000 yılından itibaren ise genişleyen sektörlerde daha iyi hizmet verebilmek amacıyla AHMET ERCÜMENT TURGUL GÜMRÜK MÜŞARLİK HİZMETLERİ ve ERTOK GÜMRÜKLEME DENİZCİLİK VE NAKLİYAT LİMİTED ŞİRKETİ ile çözüm ortaklığına giderek şirketler grubu olarak hizmet vermeye devam etmiştir.

Ülkemizin saygın kuruluşlarına gümrükleme ve dış ticaret müşavirlik hizmetleri veren grup şirketi , faaliyeti konusundaki bilgi birikimi ile tecrübeli kadroları sayesinde sağlıklı ve ivedi çözümler üretme becerisine sahiptir.

Firma bünyesinde çalışan , günümüz koşullarının gerektirdiği biçimde organize edilmiş uzman kadrosu sayesinde, hizmet vermekte olduğu firmalarının işlemleri hakkında en doğru bilgiyi , en kısa sürede takip ederek sonuçlandırmaktadır.

Değişen dünyada ve özellikle ülkemizin " Gümrük Birliğine " girişi ile dış ticaret ve gümrükleme konularının da değişikliğe uğraması ve bunun her geçen gün değişime uğrayarak gelişmesi devam etmektedir. Bu değişiklik ve gelişmelere yetişmek ve bunları müşavirliği altında bulunan firmalara hizmeti kapsamında verebilmek amacıyla tamamen bilgisayar ağı ve gümrüklerle EDİ bağlantısı olup, dış elemanlara cep telefonu ağı, kendi bünyemizdeki motorlu-arabalı kuryeler, jeneratör v.b. gibi sistemlerle donatılmıştır.


Firmamızın hizmet anlayışı gereği işlemlere , proje aşamasından başlayıp maliyetlerin analizi , gümrük tarife ve istatistik pozisyonlarının tespiti , teşvik ve global liste müracaatlarının hazırlanması , çeki listelerinin tanzimi ile tasdik işlemlerinin sonuçlandırılması gerektiğinde ön izin veya ekspertiz işlemlerinin yaptırılması ,ihtiyaç duyulduğu hallerde akreditif talimatları , sigorta , nakliye ve dış ticaret konularında bilgi vermek suretiyle işlemlerin her aşamasında müşterilerine sürekli bilgi aktarımını sağlamayı prensip edinmiştir.

Şirket merkezimiz İstanbul'da olmasına rağmen İzmit bölgesindeki gümrüklerde de uzman kadromuz ile 20 yılı aşkın bir süredir faaliyetlerimizi sürdürmekte olup aynı zamanda tüm Türkiye çapında oluşturmuş olduğu hizmet ağı ile birlikte gümrük idarelerindeki iyi iş ilişkileri ve konularına hakim güvenilir bir firma imajı sayesinde müşterilerine daha iyi hizmet verme imkanına sahiptir.

Gümrükleme ve Dış Ticaret hizmetlerini en iyi şekilde yürütmeye , işlemlerinizin sorunsuz olarak gerçekleştirilmesini sağlamaya , sorunlarınıza çözüm getirmeye , her türlü sorularınızı cevaplandırmaya hazır LEAL & ERTOK 'la umduğunuz çalışma ortamına kavuşmanız mümkündür.
Yukarı
Sayfa içi arama:?

G.T.İ.P. NO ARAMA ?
Aramak istediğiniz G.T.İ.P.'in tamamını ya da bir kısmını arama kutusuna yazın.
SÖZCÜK ARAMA ?
Tarife Cetveli'ndeki tanımlarda aramak istediğiniz sözcüklerin tamamını ya da bir kısmını arama kutusuna yazın.
DÖVİZ KURLARI
Kur Tarihi: 04/01/2024
Cinsi Alış Satış
TCMB Kurları 
Döviz Arşivi İçin Tıklayın  
Gümrük Firmaları Kataloğu
GümrükMevzuat.Com Gümrük Firmaları Kataloğuna üye Gümrük Müşavirliği firmalarına ulaşmak için tıklayın »
Faydalı Linkler
Gümrük ve dış ticaretle ilgili web adreslerine ulaşmak için tıklayın »
© Copyright 2000
Bu sitenin İçerik Bilgileri Evrim Bilgisayar
Tasarım ve Veritabanı Uygulamaları [Cin.Net] tarafından güncellenmektedir.